FÖRETAGSKUNDER

Fastigheter måste energitrimmas, och då är glaset avgörande. Vi vet var du ska ha olika typer av funktionsglas, och var det är onödigt. Vi ger dig smarta råd – som en riktig glasmästare kan.

Glaskedjan är din självklara partner i allt från små till stora projekt! Vi hjälper företag över hela landet med glas i alla former, såväl inne som ute.
Våra glasmästare utför alla i branschen förekommande uppdrag som t.ex. reparationsglasningar, entrépartier och fasadglas. Hos oss får du även hjälp med inredningsglas till allt från läckra kontorsmiljöer och fasader till säljande butiker.

Är du intresserad av ett serviceavtal, kontakta vår rikskundsansvarig Andreas Palmér på andreas.palmer@glaskedjan.se

VÅRA TJÄNSTER FÖR FÖRETAG

SERVICEAVTAL

Vi erbjuder våra företagskunder att teckna ett serviceavtal som omfattar en jourtjänst vid olyckor och skadegörelse, att bli prioriterad för snabbare service för vanliga jobb, möjlighet till bättre priser m m. "Lokala avvikelser kan förekomma"

FÖRSÄKRINGSBOLAG

Vi har lång erfarenhet av skadehantering och samarbetar med alla försäkringsbolag
över hela landet. "Lokala avvikelser kan förekomma"

10 ÅRS GARANTI

Eftersom kvalitet är ett av våra kärnvärden, lämnar vi alltid 10 års garanti på vårt arbete. I dagsläget gäller 10 år på kompletta fönster och 5 år på isolerglas. "Lokala avvikelser kan förekomma"

MEDVERKAN PÅ UPPSTARTSMÖTEN (BYGGPROJEKT)

Glaskedjans glasmästare kan, om kunden önskar, medverka vid uppstartsmöten för ROT- eller nybyggnadsprojekt, som rådgivare för val av glas, egenskaper, tekniska lösningar, tider m m. "Lokala avvikelser kan förekomma"

FÖRSTUDIE OCH RÅDGIVNING PROJEKT

Företagskunder har möjlighet att beställa en förstudie och få en dokumenterad rådgivning för en total planglaslösning, interiört och exteriört, inför en nybyggnation eller renovering."Lokala avvikelser kan förekomma"

BESIKTNING FÖNSTER & FASADGLAS

Besiktning och förslag på åtgärder avgränsat till fönster och fasadglaslösning, tekniskt, estetiskt och funktionellt. Inkluderar förslag på val av funktion i glaset, i form av energi, ljud, insyn, värme, solljus, säkerhet, brandskydd och rätt nivå på detsamma. "Lokala avvikelser kan förekomma"

BESIKTNING AV ENTRÉ- & DÖRRGLAS

Besiktning och förslag på åtgärder avgränsat till entré- och dörrglaslösning, tekniskt, estetiskt och funktionellt. Inkluderar förslag på val av funktion i glaset, i form av energi, ljud, insyn, värme, solljus, säkerhet, brandskydd och rätt nivå på detsamma. "Lokala avvikelser kan förekomma"

BESIKTNING BALKONGGLAS

Besiktning och förslag på åtgärder avgränsat till balkongens räcken eller inglasning, tekniskt, estetiskt och funktionellt. Inkluderar förslag på val av funktion i glaset, i form av energi, ljud, insyn, värme, solljus, säkerhet, brandskydd och rätt nivå på detsamma. "Lokala avvikelser kan förekomma"

BESIKTNING INTERIÖRGLAS

Besiktning och förslag avgränsat till planglasjobb interiört tekniskt, estetiskt och funktionellt. Det kan vara glasväggar, trappräcke, köksglas, badrumsglas, skjutdörrar, speglar, reception m m. "Lokala avvikelser kan förekomma"

BESIKTNING SOLSKYDD

Besiktning och förslag av lösningar avgränsat för olika solskyddslösningar såsom markiser, persienner, solfilm m m, tekniskt, estetiskt och funktionellt. "Lokala avvikelser kan förekomma"

MÅTTNING OCH KALKYLERING

Glaskedjan åker ut till kund och tar exakta mått inför en offert eller ett beställt jobb. Och beräknar åtgången och kostnaden för alla glas och fönster för ett projekt. "Lokala avvikelser kan förekomma"

ENERGIBESPARINGSANALYS

Glaskedjan åker ut och gör en analys av hur mycket en lokal eller fastighet skulle kunna tjäna i energibesparing på att byta fönster eller fasadglas med lägre U-värde och/eller tätare fönster. Denna analys avser endast effekten av ett byte eller renovering/uppgradering av fönster och glas. "Lokala avvikelser kan förekomma"

MONTERING OCH INSTALLATION

Montering och installation av alla typer av fönster och glas, med egen personal. "Lokala avvikelser kan förekomma"

LAGA TRASIGA FÖNSTER OCH GLAS

Vid olyckor eller skadegörelse byter vi ut det trasiga glaset mot ett nytt. I samband med det, kan det vara lämpligt att byta till ett glas med andra eller bättre inbyggda egenskaper, än det tidigare glaset. Företag kan även teckna ett serviceavtal för denna tjänst. "Lokala avvikelser kan förekomma"

BORTFORSLING OCH ÅTERVINNING AV GAMLA GLAS

Riktiga glasmästare bryr sig om både kunder och miljö. Därför tar vi gärna handom gamla fönster och glas och ser till att de återvinns på rätt sätt. "Lokala avvikelser kan förekomma"

DOKUMENTATION OCH PRODUKTDATABLAD

Du får alltid en samlad dokumentation och aktuella produktdatablad för de fönster och glas som ingår i ditt projekt. "Lokala avvikelser kan förekomma"

2-ÅRSKONTROLL AV INSTALLATION

Vi kan erbjuda en kontroll efter 2 år. Allt ska förstås fungera som det ska. Eventuella åtgärder på arbetet täcks av vår 10-åriga garanti! "Lokala avvikelser kan förekomma"

Exempel på kunder med serviceavtal: