OM OSS – Glaskedjan

HELA SVERIGES GLASMÄSTARE

Vi är en rikstäckande kedja med ca 90 riktiga glasmästerier. Vi erbjuder den utbildade glasmästarens gedigna kunskap och erfarenhet och håller oss uppdaterade med den senaste kunskapen. Bara en riktig glasmästerikedja ger dig professionell hjälp med allt från bil- och fordonsglas till fönster och planglas för alla typer av hus, fastigheter och lokaler.

Glaskedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete lokala glasmästerier emellan. Samarbetet drivs i form av ett aktiebolag där företagen blir delägare och på så vis får såväl beslutanderätt som del i Glaskedjans resultat. Målet är att vara en samarbetsorganisation som skapar tillväxt för det lokala företaget med bibehållen självständighet men med samma kraft som vore vi ett och samma bolag.

Lokala glasmästerier i samverkan!
Hos oss är engagemanget för dig som kund stort! Eftersom alla enheter ägs av den lokala glasmästaren är vi en kedja med stor lokal kännedom och gedigen erfarenhet. Genom vår lokala styrka erbjuder vi gratis hembesök och besiktning. Det betyder att du får besök av en utbildad glasmästare som ger dig konkreta tips och rådgivning om vad som är den bästa och mest ekonomiska lösningen för just ditt projekt.

Vi kan glas!
Att anlita ett av våra glasmästerier innebär att du alltid får gott hantverkskunnande, hög kompetens och lokal anknytning samtidigt som du får tryggheten och styrkan från det samarbete som Glaskedjan innebär. Detta, i kombination med vårt genuina engagemang för dig som kund, skapar goda förutsättningar för att vi alltid ska kunna hjälpa dig på bästa sätt, oavsett om det gäller lagning av stenskott, nya hyllplan till kylskåpet eller inglasning av din altan!

Glaskedjans delägare:

  • är auktoriserade bilglasmästare och medlemmar i Glasbranschföreningen.
  • är ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO 14001.
  • erbjuder alltid fackmannamässigt utförda montage av bilglas och övriga produkter.
  • arbetar aktivt för att möta framtidens utmaningar inom alla produktområden såsom bilglas, inglasningar, solskydd, inredningsglas mm.
  • strävar alltid efter bästa möjliga kvalitet på alla produkter och tjänster.
  • tar hänsyn till miljön i såväl beslutsfattande som utförda arbeten och övriga handlingar. Detta med syfte att genom ständiga förbättringar minska vår miljöpåverkan.
  • verkar aktivt för att utveckla glasbranschen

Integritetspolicy
Vi hanterar personuppgifter enligt Glaskedjans Integritetspolicy

Glaskedjan i Tomelilla

Nygatan 48

273 36 Tomelilla


Email: tomelilla@glaskedjan.se

Tel: 0417-511989

ÖPPET:
Mån-fre 07:30 - 17:00, ring gärna innan för att säkerställa att vi inte är ute på jobb.