NYHETER

Glaskedjan – Nu i Järfälla!

SEPTEMBER 2017

Glaskedjan finns från och med 21 september även i Järfälla. Det är Glaskedjan i Uppsala som öppnar bilglasmästeri i Järfälla. Ni hittar dem på Spjutvägen 5B. Vi hälsar Glaskedjan i Järfälla varmt välkomna till Glaskedjan! Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på snart 70 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete lokala glasmästerier emellan. Samarbetet drivs i form av ett aktiebolag där företagen blir delägare och på så vis får såväl beslutanderätt som del i Glaskedjans resultat. Gentemot slutkunden, t.ex. bilägaren, … Läs mer om Glaskedjan – Nu i Järfälla!

Glaskedjan – Lidköping nästa!

SEPTEMBER 2017

Glaskedjan finns från och med 11 september även i Lidköping. Det är Glaskedjan i Skara som öppnar glasmästeri i Lidköping. Ni hittar dem på Skogvaktarvägen 3. Vi hälsar Glaskedjan i Lidköping varmt välkomna till Glaskedjan! Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på snart 70 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete lokala glasmästerier emellan. Samarbetet drivs i form av ett aktiebolag där företagen blir delägare och på så vis får såväl beslutanderätt som del i Glaskedjans resultat. Gentemot slutkunden, t.ex. bilägaren, … Läs mer om Glaskedjan – Lidköping nästa!

Glaskedjan – Växer i Skåne!

SEPTEMBER 2017

Glaskedjan finns från och med 1 september även i Örkelljunga. Det är Glaskedjan i Ängelholm/Villans Glas AB som för vidare traditionen i Örkelljunga genom att öppna glasmästeri i lokaler som tidigare inrymde Örkelljunga Glasmästeri. Ni hittar dem på Hammarsmedsgatan 3A. Vi hälsar Glaskedjan i Örkelljunga varmt välkomna till Glaskedjan! Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på snart 70 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete lokala glasmästerier emellan. Samarbetet drivs i form av ett aktiebolag där företagen blir delägare och på … Läs mer om Glaskedjan – Växer i Skåne!

Glaskedjan – Välkommen Trosa!

JUNI 2017

Glaskedjan finns från och med idag, 19 juni, även i Trosa. Det är EH Autoglas AB som går med i Glaskedjan. Ni hittar dem på Industrigatan 6 i Trosa. Vi hälsar Elias och EH Autoglas AB varmt välkomna till Glaskedjan!   Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på snart 70 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete lokala glasmästerier emellan. Samarbetet drivs i form av ett aktiebolag där företagen blir delägare och på så vis får såväl beslutanderätt som del i … Läs mer om Glaskedjan – Välkommen Trosa!

Glaskedjan – Välkomnar Perstorp!

MAJ 2017

Glaskedjan finns från och med 1 juni även i Perstorp i Skåne. Det är Perstorps Glasmästeri AB som går med i Glaskedjan. Ni hittar dem på Mossvägen 20. Vi hälsar Perstorps Glasmästeri AB varmt välkomna till Glaskedjan!   Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på snart 70 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete lokala glasmästerier emellan. Samarbetet drivs i form av ett aktiebolag där företagen blir delägare och på så vis får såväl beslutanderätt som del i Glaskedjans resultat. Gentemot … Läs mer om Glaskedjan – Välkomnar Perstorp!

NYHETER OCH PRESS INFO

Glaskedjan – Välkomnar Upplands Väsby!

Glaskedjan finns från och med 1 februari även i Upplands Väsby. Det är Patricks Glas AB som går med i … Läs mer

Glaskedjan – Nu i Järfälla!

Glaskedjan finns från och med 21 september även i Järfälla. Det är Glaskedjan i Uppsala som öppnar bilglasmästeri i Järfälla. … Läs mer

Glaskedjan – Lidköping nästa!

Glaskedjan finns från och med 11 september även i Lidköping. Det är Glaskedjan i Skara som öppnar glasmästeri i Lidköping. … Läs mer


Fler nyheter...